011/2970-144

MC Snimanje zuba 3d Beograd - mirijevo - karaburma

3d Snimanje zuba

Digitalni ortopan MC Beograd

Postojimo od 2013 godine. 

U decembru 2020 godine, nabavljena je najsavremenija nova oprema sa minimalnim zračenjem za 3D i 2D snimanje zuba, Kavo 3D OPT Pro i superiornim kvalitetom snimaka zuba. Snimanje zuba se ne zakazuje. 

Ponedeljak-Petak 08-20, Subota 09-16

mc 3d snimanje zuba beograd

NAŠ TIM

Snimanje zuba rade skusni dentalni radiolozi

Marina Andjelić

...

Marija Fići

....

Andjela Čakovan

....

Često postavljana pitanja

3D Snimanje zuba i Digitalni ortopan - MC Beograd

Da li je bitna starost opreme za kvalitet snimaka i dozu zračenja?

Ortopantomograf Kavo OP 3D Pro kojim je opremljen naš rendgen kabinet objedinjuje 50 godina iskustva u dentalnoj radiologiji. Radi se o najsavremenijoj opremi, nabavljenoj u decembru 2020 godine koje koristi najnovije 3D i 2D tehnologije u dentalnoj radiologiji. Oprema obezbedjuje superiorni kvalitet snimaka zuba i 3d snimaka vilice, uz minimalnu dozo zračenja zahvaljujući Low Dose Technology™ .  Starija oprema pored lošijeg kvaliteta snimaka, daje i značajno veću količinu zračenja pacijenata. 

Koja polja imate za 3D snimanje zuba?

Aparat u jednom proslasku omogućuje snimanje sledećih polja: 5x5, 6x4, 6x8,  8x8, 8x15 i 13x15. Veličinu polja odredjuje stomatolog zavisno od potrebe stomatološke intervencije. BItno je naglasiti da se u jednom prolasku snimaju sve veličine polja, te se pacijent ne zrači više puta što je značajna prednost u odnosu na aparate starije generacije i aparate koji nemaju opciju snimanja velikih polja već rade "lepljenje više malih snimaka".

Postoji li mogućnost redukovanja zračenja za snimanje zuba kod dece i da li postoje rizici?

Snimanje ortopana kod dece vrši se opcijom smanjenog zračenja. Količina zračenja je zanemarljiva. 

Da li koristite zaštitne kecelje prilikom snimanja zuba?

Iako je doza zračenja kod digitalnog snimanja zuba niska, koriste se olovne kecelje i okovratnici kao dodatna zaštita od zračenja.

Gde parkirati i koliko traje snimanje zuba?

U dvorištu rendgen kabineta obezbedjen je besplatni parking. Snimanje zuba se ne zakazuje i traje u proseku 10tak minuta. 

Koje sve usluge snimanja zuba pružate?

Pružamo sledeće usluge snimana zuba: digitalni ortopan, dečiji ortopan, telerendgen (profilni snimak zuba) retroalveolarni snimak (mali snimci zuba - dentalni radiogram) i 3D CBCT snimke zuba, vilica, paranazalnih šupljina (sinusa), vratnih pršljenova. Takođe pružamo uslugu analiza na osnovu 3D snimka, planiranjem implanta kao i analiza potrebnih za planiranje intervencija u oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji na osnovu 3D snimaka

Koliko traje snimanje zuba?

Zahvaljući savremenim aparatima najnovije generacije vreme snimanja zuba traje od 1 do 10tak sekundi. Procedura i obrada digitalnog ortopana i malih snimaka zuba traje nekoliko minuta. Celokupna procedura se završava za 10-tak minuta. Što se tiče 3D snimka, vreme potrebno za obradu je od 15 do 30 minuta. Snimci se mogu proslediti na mejl vama ili vašem stomatologu, te nije neophodno u svim slučajevima čekati obradu 3D snimaka. 

mc - 3d snimanje vilice i digitalni ortopan

Galerija - Rendgen kabinet za snimanje zuba

MC - 3D snimanje zuba beograd

Obezbedjen parking u dvorištu

Beograd, Mirijevski bulevar 41ž
Radno vreme rendgen kabineta 

08 - 20 časova

Ponedeljak - Petak 

Snimanja se NE ZAKAZUJU.

09 - 16 časova

Subota

Nedeljom ne radimo. 

Digitalni ortopan beograd

MC 3D Snimanje zuba 

Beograd, Mirijevski bulevar 41ž

011/2970-144

snimakzuba@gmail.com

Ponedeljak - Petak 08-20 časova, subotom 09-16